Loonadministratie moet u niet zelf willen

Het berekenen van loon voor medewerkers is een ingewikkelde zaak. Bij het opstellen van een loonstrook dient u rekening te houden met cao-afspraken, loonheffingen en pensioenafdrachten. En die veranderen continue. Rijnaert neemt u de loonadministratie uit handen.

Loonadministratie betreft alles wat met personeel te maken heeft. Het opstellen van een loonstrook is inmiddels zo technisch geworden, dat u het als ondernemer haast niet meer zelf kan of moet willen doen. Rijnaert heeft een medewerker die gespecialiseerd is in het verzorgen van loonadministraties. Ook kunnen wij u helpen met het aanvragen van ontslagvergunningen.

Digitaal

Digitaal Bij Rijnaert verloopt de loonadministratie volledig digitaal. Op basis van de aangeleverde gewerkte uren maken wij voor uw medewerkers de loonstroken op. Nadat uw medewerkers door ons verloond zijn, kunt u op een beschermde pagina met inlogcode de loonstroken en aangifte loonheffing digitaal bekijken. Na uw akkoord worden de loonstroken automatisch en digitaal naar uw medewerkers verzonden.

Aan het eind van het jaar maken wij voor alle werknemers de jaaropgaven op.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw loonadministratie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.