Administratie, belastingadvies met een persoonlijke klik

Rijnaert Administraties en Belastingadvies kan een deel of uw hele financiële administratie uit handen nemen, zodat u zich als ondernemer volledig kunt richten op uw bedrijf. Wij verzorgen administraties en belastingen voor het midden- en kleinbedrijf in alle sectoren; van zelfstandige trainers tot horeca- en transportbedrijven.

Individuele oplossingen

Persoonlijk contact vinden wij belangrijker dan grote aantallen. Wij willen onze klanten graag kennen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Maarten Rijnen: “Achter cijfers staan altijd mensen met hun bedrijf. Met onze diensten bieden wij ondernemers individuele oplossingen voor hun situatie. Dat vraagt wederzijds een persoonlijke klik.” Roswitha Aerts: “Juist de betrokkenheid bij onze klanten uit verschillende branches maakt het werk leuk.”

Administratie

Rijnaert verzorgt uw administratie zoals dat bij u past. Wij kiezen in overleg oplossingen die voor beide kanten praktisch werken. Of het nu gaat om de boekhouding , aangifte omzetbelasting of uw loonadministratie . Als u wilt, komen wij voor het bijhouden van de administratie zelfs bij u op kantoor.

Belastingen

Na het opmaken van de jaarrekening van uw bedrijf kunnen wij voor u ook uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen. U weet dan zeker dat uw aangifte op de fiscaal meest gunstig mogelijke manier wordt ingediend.

Augustinus

Groot kan klein zijn. Rijnaert levert werk van hoge kwaliteit. Maar wij werken vanuit een klein, knus kantoor in het Augustinus-klooster aan de Graafseweg in Nijmegen. Roswitha Aerts: “Het is een prachtig pand in een rustige omgeving; heel sfeervol. Dat horen wij ook van klanten. Het is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Ideaal dus.”