Servicepagina

De servicepagina van deze website is bedoeld om u te voorzien van handige links, documenten en het laatste nieuws. Mocht u hier iets missen of aan toegevoegd willen hebben dan vernemen we dat natuurlijk graag. Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier, alvast bedankt voor de genomen moeite.

Nieuws NOAB

Hieronder vindt u de laatste nieuwsbrieven van de NOAB, de NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB is dé branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten zich op MKB-ondernemers. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben hierover dan vernemen we dat natuurlijk graag. Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier, alvast bedankt voor de genomen moeite.

Downloads

Hieronder vindt u de meest belangrijke formulieren en checklisten, deze kunt u gratis downloaden.

Salarisadministratieformulieren:

Checklisten administratie en belasting:

Mocht u hier een download aan toegevoegd willen hebben dan vernemen we dat natuurlijk graag. Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier, alvast bedankt voor de genomen moeite.

Handige links

Hieronder vindt de door ons samengestelde "Handige links" door op de links te klikken wordt u automatisch doorverwezen naar de betreffende pagina op de vermelde websites.

Mocht u hier een link aan toegevoegd willen hebben dan vernemen we dat natuurlijk graag. Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier, alvast bedankt voor de genomen moeite.

Inloggen

Klik op deze link om in te kunnen loggen op het door ons gebruikte Minox online boekhoudpakket.